Webhosting en/of domeinnaam opzeggen

Vanuit het klantensysteem > Webhosting > bekijk details, kunt u de details van uw hostingpakket bekijken. Middels de knop “Beheer Acties” kunt u opheffing aanvragen voor uw hostingpakket.
Indien er nog een domeinnaam gekoppeld is aan uw hostingpakket kunt u deze tevens opheffen aan het einde van de jaarlijkse termijn.

webhosting pakket opzeggen

Als u in uw klanten account inlogt ziet u twee opties staan, namelijk services en domains.

Voor het opzeggen van een webhosting pakket doet u het volgende;

• Klik op services
  • Vervolgens klikt u op de actieve dienst

• Links ziet u in het Actions menu “request cancellation” staan. Hier klikt u op.

• Vervolgens vult u de reden in van opzegging en kiest in het dropdown menu of u per direct of einde contract de dienst wilt opzeggen.

U heeft zojuist succesvol uw webhosting pakket opgezegd!

Indien u nog een domeinnaam gekoppeld heeft aan dit webhosting pakket dient u ook de domeinnaam op te zeggen. Dat leggen we hieronder stap voor stap uit.

Domeinnaam opzeggen

• Klikt u op het hoofdscherm op domains
  • Klik in het dropdown menu bij de actieve domeinnaam op het pijltje naar beneden en selecteer “auto renewal status”

• Klik op de rode button om de domeinnaam te laten verlopen bij het einde van de periode.

U heeft zojuist succesvol uw domeinnaam opgezegd!