Per 1 augustus 2019 hebben wij (hosttoday.nl) de webhosting activiteiten van Xenat Internet Services overgenomen. In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte stellen van de overname en wat voor u eventueel veranderd.

Tarieven
De tarieven van Xenat liggen nagenoeg gelijk aan onze huidige tarieven. Op een enkele euro op jaarbasis na zullen de tarieven daarom nagenoeg niet wijzigen. U kunt op onze website de tarieven terugvinden van zowel de webhosting pakketten als de domeinregistratie tarieven.

Factuurperiode
Bij Host Today sturen we circa 60 dagen voor het verlopen van uw abonnement een factuur. Gedurende 60 dagen heeft u de tijd deze factuur te voldoen om uw abonnement weer met een jaar te verlengen. Betaald u uw factuur niet op tijd, dan beland uw domeinnaam in quarantaine. Besluit u toch uw diensten te verlengen dan dient de domeinnaam uit quarantaine gehaald te worden. Hier zijn kosten aan verbonden afhankelijk van de extensie die u heeft.

Tip: zet de verloopdatum van uw diensten in uw agenda om te late betalingen te voorkomen.

Account gegevens
Wij sturen u zo spoedig mogelijk de nieuwe login gegevens toe zodat u kun inloggen op uw eigen klanten omgeving. Hier heeft u inzage in uw abonnementen en diensten, uw (betaalde) facturen en kunt u zelf uw NAW-gegevens wijzigen.

De gegevens worden toegestuurd naar het e-mailadres dat bij Xenat bekend was. Heeft u eind augustus nog geen gegevens van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via support@hosttoday.nl.

Server migratie
Uw website wordt in de middag van woensdag 14 augustus verhuisd naar een gloednieuwe server. Tijdens deze migratie zullen we de downtime van uw website tot een minimum beperken.

Host Today maakt o.a. gebruik van het cPanel controlepaneel, evenals Xenat Internet Services deed. Helaas heeft cPanel aangekondigd per september de prijzen met meer dan 350% te verhogen waardoor wij besloten hebben tijdens de migratie over te stappen naar het controlepaneel DirectAdmin. Op deze manier kunnen we de tarieven die we rekenen voor webhosting blijven hanteren.
   
Beheert u zelf uw DNS? Dan dient u op 14 augustus na 18 uur zelf het IP-adres te wijzigen naar 88.214.28.132 (Ipv6 = 2a09:8b00:300:1::10). Wij regelen voor de klanten die zowel domeinnamen als het webhosting pakket bij ons afnemen dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Vragen? Laat het ons weten!
Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via support@hosttoday.nl. Uw vraag wordt dan z.s.m. door een van onze medewerkers behandeld.