Door diverse overnames het afgelopen jaar hebben we een grote groei weten te realiseren. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Maar met groei komen ook de nodige pijnpunten naar boven die beter georganiseerd kunnen worden. De organisatie gaan we beter laten verlopen door een aantal nieuwe voorwaarden te introduceren en gebruik te maken van een nieuw facturatie systeem, waarin meer processen geautomatiseerd zijn.

Nieuw facturatie systeem

Doordat we van klanten steeds meer vragen kregen die veelal automatisch verholpen kunnen worden, hebben we voor een nieuw administratie en facturatie systeem gekozen. U ontvangt in de loop van deze week login gegevens voor dit systeem zodat u kunt inloggen.

In dit nieuwe systeem kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen. U ziet welke abonnementen u op dit moment bij ons afneemt en recente facturen inzien.

Uitbreiding kennisbank

Met de komst van het nieuwe systeem hebben we onze kennisbank ook flink uitgebreid. In de kennisbank kunt u de uitleg van acties vinden die u zelf allemaal kunt uitvoeren. Van het wijzigen van uw gegevens tot het opzeggen van diensten. Neem een kijkje in de kennisbank voor alle antwoorden op uw vragen.

Staat er een vraag en antwoord niet tussen? Laat het ons weten!

Server migratie

Om ons netwerk te verbeteren, schaffen we regelmatig nieuwe hardware aan en verhuizen we klanten van oude hardware naar nieuwere hardware.

Voor een selecte groep klanten zullen wij in de week van 19 t/m 22 augustus vijf oude webservers uitfaseren en uw website verhuizen naar een nieuwe server. Tijdens deze server migratie zullen wij de downtime tot een minimum beperken.

Let op: Beheert u zelf uw DNS? Dan dient u tussen 19 en 22 augustus zelf het IP-adres te wijzigen naar 185.142.141.234.

Wij regelen voor de klanten die zowel domeinnamen als het webhosting pakket bij ons afnemen dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Ondersteuning nodig? Maak een ticket aan!

U kunt vanaf nu een ticket aanmaken via onze website. Vanaf dit ticketsysteem beantwoorden wij voortaan al uw vragen.