Too many connections from this IP address

Wanneer u de foutmelding “too many connections from this IP address” krijgt betekent dit dat u te veel verbindingen maakt vanaf 1 IP adres.

De server heeft een limiet van 8 gelijktijdige connecties vanaf 1 IP adres.

Tijdens het uploaden met uw FTP client kan het zijn dat uw FTP client meerdere verbindingen tegelijkertijd maakt om het uploaden te versnellen. U kunt in uw FTP client instellen hoeveel verbindingen het tegelijkertijd mag gebruiken.

Bij Filezilla doet u dit bijvoorbeeld in het hoofdmenu onder Bewerken > Instellingen > Overdrachten > Maximum aantal gelijktijdige overdrachten. Deze waarde kunt u het beste op 2 zetten. U kunt een hogere waarde proberen indien dit geen foutmelding* veroorzaakt.

* Het kan voorkomen dat de connectie verbroken raakt. Uw FTP client maakt dan een nieuwe verbinding zonder de oude af te breken. Dit kan een aantal maal voorkomen totdat u aan de server limiet zit.