IP adressen blokkeren

Deze tutorial leert u hoe u de IP Deny Manager moet gebruiken om de toegang tot uw website te blokkeren vanaf een specifiek IP-adres.

Deze tutorial zal ervan uitgaan dat je al ingelogd bent in cPanel.

Op de hoofdpagina van cPanel, scroll naar beneden naar het gedeelte Beveiliging. Klik op de IP Deny Manager icoon. Dit brengt u naar het IP Deny Manager scherm.

Voeg het IP-adres toe dat u wilt blokkeren in het eerste vak en klik op Enter. Klik op de knop toevoegen, vervolgens wordt u doorverwezen naar de pagina voor verificatie.

Je hebt met succes een IP-adres geblokkeerd.